UNDERSKOVEN

Kom og oplev vores legendariske 

lyrik- og kortprosa-sessions


Vi mødes på følgende torsdage: 

6. april, 4. maj, 1. juni kl. 17.00-20.30 

i "HUSET", Rådhusstræde 13  ("Analog Bar"), Kbh. K

NB!

Adgang gratis!

Du er lige velkommen, om du kommer for at læse op eller lytte.

Tag gerne en litterært interesseret ven med.

Du kan købe vand, øl, te og kaffe ved baren.

Initiativtager: forfatter Bo Lille
(www.bolille.dk, bolille@hotmail.com
)

UNDERSKOVEN

Underskoven er det åbne forum for lyrik og kortprosa. Vi har hjemme i Huset i Kbh (Huset i Magstræde), hvor vi har afholdt vores litterære sessions siden starten den 9. januar 2003.

Underskoven er ikke en forening med medlemskab og kontingent. Den er simpelthen et vækstmiljø for den litterære talentmasse. Nogle læser op af egne værker, andre lytter.

Underskoven har givet skriftlig og mundtlig litterær debut til rigtig mange talentfulde skribenter og byder samtidig på en væsentlig erfaringsudveksling med mange af miljøets mere garvede folk, også de helt kendte. Det er synergien, spændingen mellem de to grupper, der skaber væksten. Det er altså her det sner! Vi kan præsentere en spændende palet, som næppe noget andet litterært forum herhjemme kan prale af.

Man er en busk, et lille træ eller en anemone i vores SKOV, og man vokser sig større og smukkere i fællesskab med de andre vækster. Vi har fra starten bestemt, at det skal være gratis at komme hos os, og at vi ikke behøver nogen pengekasse. Hos os kan man opleve spritny dansk litteratur, serveret gratis af en mængde kreative mennesker, en spændende blanding af unge kommende stjerner og en række erfarne forfattere, der alle lægger deres bankende hjerte for tilhørernes fødder - og belønnes af deres begejstring.

Underskoven står for alsidighed: Vi spænder over alle mulige genrer og stilarter, lige fra surrealistiske noveller til erotiske digte, fra socialrealisme til humoristiske historier og beatpoesi, fra spoken word til haiku, fra humor til alvor. Flere danmarksmestre i poetry slam har fået deres debut i Underskoven. Som hovedregel læses der dansk litteratur, men vi har også svenske og norske, kinesiske, iranske og et par amerikanske forfattere iblandt os. Aldersmæssigt spænder vi over alt fra 9 til 89 år. Det er min erfaring, at ligegyldigt hvem man er, ligegyldigt hvilken kunstart man dyrker, kan man regne med inspiration i Underskoven.

Kom forbi Underskoven. I vil næppe blive skuffet.

Bo Lille, forfatter, grundlægger og leder af Underskoven